Matei – Ionuț Boca este ”copilul de aur” al atletismului din Fălticeni.  La doar 11 ani, Matei dă dovadă de disciplină, ambiție și determinare, calități cu care reușește să inspire în fiecare zi, în acest proces al performanței pe care îl parcurge.

Matei face parte din echipa clubului sportiv ALESSIA ATHELTIC și este antrenat de către profesorii Daniela Cojocaru și Alin Onofrei.

ALESSIA ATHELTIC este un club sportiv care a luat naștere în a doua parte a anului 2019, din numele unui copil extraordinar și din dorința unei mame de a le oferi tuturor copiilor ocazia de a se dezvolta armonios și echilibrat prin mișcare.

“Matei este un copil talentat, dar și foarte muncitor, în astfel de cazuri, rezultatele nu întârzie să apăra! Primește bursa în valoare de 1000 lei de la începutul lunii Iunie, însă ne dorim sa dublăm această bursă într-un timp cât mai scurt!

Clubul ALESSIA ATHELTIC se bucură de copii buni și sperăm ca în viitorul apropiat să avem cât mai mulți copii care să beneficieze de astfel de burse! Președinte Club Sportiv Alessia Athletic – Laura Alina Blanaru

Clubul sportiv a organizat mai multe competiții și se poate mândri cu sportivi cu rezultate deosebite, precum Matei Boca.

Matei Boca este elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială Nr.3 ”Mihail Sadoveanu”, Fălticeni și se întâmplă să fie cel mai bun sportiv al clubului ALESSIA ATHELTIC.

Drumul spre performanța sportivă, dar și spre noi orizonturi îi va fi susținut atât de clubul sportiv, cât și de partenerii oficiali ai clubului: Gold Nutrition, Acerbis și Zen Rituals.

Matei s-a alăturat clubului în anul 2020, iar de atunci luptă pentru visul său de a fi cel mai bun. Această determinare, i-a oferit doi ani consecutiv premiul la Gala Excelenței a orașului Fălticeni.

Este unul dintre cei mai buni atleți ai României la categoria sa de vârstă. A câștigat peste 35 medalii de aur, iar anul 2023 i-a adus titlul de ”Campion Regional” și l-a clasat în primii șase sprinteri ai României, la categoria sa de vârstă.

Rodul muncii sale nu se lasă mult așteptat, întrucât, munca și determinarea i-au oferit o bursă lunară, în valoare de 1000 lei, oferită de către clubul ALESSIA ATHELTIC, dar și echipamente sportive oferite anual de către Acerbis. De asemenea, Matei va beneficia de susținere pe partea de nutriție de la Gold Nutrition România, iar pentru refacerea de după antrenament, se va ocupa Zen Rituals, cu sărurile de baie epsom – sare amară.

Matei Boca este un copil extraordinar, de la care cu totii putem învăța. Bineînțeles că, toate aceste rezultate au putut fi realizate cu ajutorul sprijinului oferit de către părinții și prietenii săi.

Evident că, fiecare sportiv are cel puțin un fan împătimit, iar cel mai mare susținător al lui Matei este nimeni altul decât Tom.

Îi dorim lui Matei mult succes în cariera sportivă, dar și pe celelalte planuri ale vieții sale. Nu putem decât să ne mândrim cu tinerii talentați, care muncesc să își depășească limitele și să devină din ce în ce mai buni.