Parteneriat intre club sportiv Alessia Athletic -Falticeni și club sportiv Mica Romă- Blaj, susținut de Professional Horeca Solutions, Pensiunea Iristar, Alma Clinic!

Schimbul de experiență este o oportunitate excelentă, unde ai șansa să înveți alte antrenamente, să încerci lucruri noi, să întâlnești și să te împrietenești cu oameni din alte orașe și să ai parte de o perspectivă diferită asupra mediului sportiv.

Club Sportiv Alessia Athletic și Clubul Sportiv Mica Romă, ambele cluburi cu specialitate in atletism au semnat un contract de parteneriat luna aceasta, iar asta înseamnă ca ne vom desfășura mai multe activități de acest gen împreuna!

“Este o mare bucurie pentru mine să colaborez cu acești copii minunați. Mă bucur că ați ales ca si loc de cantonament Blajul si sunt sigură că rezultatele valoroase nu vor întârzia să apară. Mult succes!“ Președinte Acs Mica Roma – Cristina Man

Atletii clubului Alessia Athletic desfășoară 2 antrenamente zilnic, primul antrenament este condus de profesorul antrenor Alin Onofrei, iar antrenamentul de seara il fac împreuna cu alti sportivi ai clubului din Blaj și este condus de profesori de la Acs Mica Roma, intre antrenamente sportivii se bucura de relaxare la piscina pensiuni La Vie, acolo unde sunt cazați și își desfășoară toată activitatea!

“Ma bucur enorm ca am reușit sa dam curs unei noi provocări si mulțumesc enorm partenerilor Professional Horeca Solutions, Pensiunea Iristar si Alma Clinic pentru încrederea si susținerea acordată! Un astfel de program nu numai că oferă șansa de a vizita un oraș nou, ci te ajută să vezi concret cum este să faci parte dintr-o altă societate.
Timpul petrecut acolo te poate ajuta să-ți dezvolți personalitatea și să devii mai încrezător în tine și în ceea ce poți face.” Președinte Acs Alessia Athletic – Laura Blanaru

Matei Boca și Mateo Vals au plecat in cantonament și schimb de experienta la Blaj, însoțiți de profesor Antrenor Alin Onofrei!

“Aceste experiențe ii ajuta pe sportivi sa devină mai responsabili, mai independenti și mai organizați, ajungând să-ți îmbogățești abilitățile de comunicare și creativitate.
Pe lângă diferite tipuri de antrenamente, atleții noștri, in cazul de fata Matei Boca și Mateo Vlas au ocazia să-si facă prieteni noi și să descopere locuri noi!” a declarat prof antrenor Alin Onofrei