Ultimele Noutăți
  1. Parteneriat intre club sportiv Alessia Athletic -Falticeni și club sportiv Mica Romă- Blaj, susținut de Professional Horeca Solutions, Pensiunea Iristar, Alma Clinic!
  2. ”Copilul de aur” al atletismului din Fălticeni va primi o bursă în valoare de 1000 lei lunar
  3. 6.000 de euro, adunați în campania umanitară inițiată de Clubul Sportiv Alessia Athletic Fălticeni și Federația Română de Atletism
  4. Magazinul oficial al Clubului Sportiv Alessia Athletic lanseaza campania “Produsul Săptămânii”
  5. 1.000 de batoane “Cereal Bar” Goldnutrition au ajuns la cadrele medicale din spitalul Fălticeni

Despre Club

Clubul sportiv Alessia Athletic s-a născut din numele unui copil minunat şi dorinţa unei mame de a le da tuturor copiilor posibilitatea să se dezvolte armonios prin mişcare!

Firesc, Alessia Athletic a înfiinţat prima dată o secţie de atletism pentru copii, căci nimic nu este mai natural decât a alerga, a arunca şi a sări!
Micii atleţi nu au întârziat să apară şi bucuria se citeşte pe feţele lor în fiecare oră de antrenament!

Da, vorbim de antrenament, deoarece la Alessia Athletic copii învaţă bazele corecte ale mişcării fizice, putând mai târziu să practice cu succes orice sport îşi doresc!

Clubul a fost înfiinţat în a doua parte a anului 2019 şi, deşi aflat la început de drum, a atras deja o grupă de copii dornici să practice atletismul.

Antrenorul copiilor este Daniela Cojocaru, profesor-antrenor la Liceul cu Program Sportiv, specializarea atletism. Micii atleţi o iubesc pentru că ştie să îi îndrume cu tact, răbdare şi zâmbete şi le povesteşte în culori vii despre succesele sportivilor pe care i-a antrenat !

Deşi tânăr, clubul a organizat deja mai multe competiţii de atletism şi preconizează alte competiţii în 2020! La competiţiile deja organizate au participat copii de la cluburile sportive din întreaga zonă.

 

De Ce Să Fiți Alături De Alessia Athletic?

  1. Pentru că le oferim copiilor o modalitate de a face sport, într-un cadru profesionist, sub atenta supraveghere a antrenorilor.
  2. Pentru că suntem unul dintre puţinele cluburi private sportive din zonă şi încercăm din răsputeri să atragem copii către sport şi mişcare, în detrimentul sedentarismului indus de jocurile pe calculator sau tabletă.
  3. Pentru că suntem alături de cei care ne sprijină şi îi promovăm cu entuziasm prin toate mijloacele care ne stau la îndemână! Împreună vom creşte puternici şi vom deveni un club cu renume în întreaga Moldovă!

Nu numai că ne-am dedicat creşterii armonioase a copiilor, dar ne-am implicat şi în cauze umanitare care ne-au adus nu numai satisfacţii morale, ci şi prieteni noi care sunt alături de noi în povestea Alessia Athletic.